fbpx

Në orën tre të mëngjesit është gjithmonë…

Në orën tre të mëngjesit është gjithmonë ose tepër herët ose tepër vonë për çfarëdolloj gjëje që dëshiron të bësh.

Jean-Paul Sartre, filozof, dramaturg, romancier, skenarist, aktivist politik, biograf dhe kritik letrar francez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button