fbpx

RMV, 8 të vdekur dhe 99 raste të reja, statistika për virusin korona në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë ka raportuar 8 viktima të reja si pasojë e infektimit me korona virus, 99 raste të reja dhe 214 pacientë të shëruar. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve me Covid – 19 që nga fillimi i pandemisë ka shkuar në 15.226, numri i pacientëve të vdekur është rritur në 631, numri i pacientëve të shëruar në 12.700 ndërsa, momentalisht ka 1.895 raste aktive. Për 24 orë janë bërë 1.384 teste, njofton Portalb.mk.

Personat e vdekur në 24 orët e fundit:

 • Tetovë – 64 vjeçar dhe 71 vjeçar
 • Dellçevë – 78 vjeçar
 • Strugë – 63 vjeçar
 • Shkup – 59 vjeçar
 • Dibër – 52 vjeçar
 • Ohër 70 dhe 94 vjeçar

Personat e infektuar në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 33
 • Ohër – 14
 • Kumanovë – 7
 • Prilep – 6
 • Manastir – 6
 • Koçani – 6
 • Dellçevë – 6
 • Shtip – 5
 • Tetovë – 4
 • Makedonski Brod – 3
 • Strugë – 2
 • Veles – 2
 • Gostivar – 1
 • Gjevgjeli – 1
 • Strumicë – 1
 • Kriva Pallanka – 1
 • Vinicë – 1

Personat e shëruar në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 48
 • Kumanovë – 25
 • Tetovë – 23
 • Kavadar – 22
 • Gostivar – 21
 • Shtip – 11
 • Sveti Nikollë – 10
 • Prilep – 9
 • Strugë – 8
 • Berovë – 6
 • Manastir – 4
 • Gjevgjeli – 4
 • Dellçevë – 4
 • Kërçovë – 3
 • Negotinë -3
 • Ohër – 2
 • Koçani – 2
 • Pehçevë – 2
 • Kratovë – 2
 • Vinicë – 2
 • Kriva Pallankë – 1
 • Vallandovë – 1
 • Radovish – 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve:

 • Shkup 6156,  raste aktive 575
 • Kumanovë 1548,  raste aktive 231
 • Tetovë 1258,  raste aktive 104
 • Shtip 1187,  raste aktive 90
 • Gostivar 824,  raste aktive 114
 • Strugë 595,  raste aktive 55
 • Prilep 531,  raste aktive 139
 • Ohër 376,  raste aktive 57
 • Sveti Nikollë 301,  raste aktive 27
 • Kërçovë 286,  raste aktive 42
 • Veles 280,  raste aktive 22
 • Dibër 260,  raste aktive 27
 • Manastir 231,  raste aktive 42
 • Kavadar 190,  raste aktive 25
 • Koçani 166,  raste aktive 37
 • Resnjë 147,  raste aktive 0
 • Dellçevë 108,  raste aktive 77
 • Probishtip 90,  raste aktive 15
 • Vinicë 83,  raste aktive 27
 • Strumicë 83,  raste aktive 31
 • Makedonski Brod 80,  raste aktive 13
 • Gjevgjeli 74,  raste aktive 43
 • Berovë 68,  raste aktive 35
 • Kriva Palanka 61,  raste aktive 19
 • Demir Hisar 60,  raste aktive 2
 • Negotinë 48,  raste aktive 5
 • Radovish 47,  raste aktive 7
 • Pehçevë 38,  raste aktive 26
 • Kratovë 24,  raste aktivee 6
 • Krushevë 17,  raste aktive 1
 • Valandovë 9,  raste aktive 1

Në 24 orët e fundit janë realizuar 1.384 testime, ndërsa që nga fillimi i pandemisë në Maqedoninë e Veriut, janë realizuar 159.387 testime për Covid – 19.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close