fbpx

RMV, 473 shkelje të reja për mosmbajtjen e maskave

Për mosmbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar 473 shkelje gjatë njëzet e katër orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid – 19.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close