fbpx

Për shkak festës, nesër në Shkup autobusët do të qarkullojnë me orar të së dielës

Ndërmarrja e Transportit Publik, njofton se nesër, për shkak të festës “Shën Mëria”, linjat 60 (Qendra Transportuese – Matkë) në periudhën prej 17:30 deri në 23:30 do të udhëtojnë me numër shtesë të autobusëve, njofton Portalb.mk.

“Numër të rritur të autobusëve me linjë 60-të do të ketë edhe të shtunën në orar prej 07:00 deri në 18:00”, njoftojnë nga NTP.

Frekuentimi i automjeteve në linjat e theksuara është për shkak rritjes eventuale të qytetarëve për vizitë në manastirin në Matkë.

“Nesër, transporti publik do të qarkullojnë sipas orarit të së dielës, a përjashtim do të kenë linjat 18A, 51, 55B, 56A, 10, 74, 81, 118, 160, 164 dhe 180, të cilat do të qarkullojnë me orarin e së shtunës”, informojnë nga NTP Shkup.

Pikat e shitjes së biletës që do të jenë kujdestarë:

  • Qendra Transportuese: 07:00 – 19:30
  • Tregu i Gjelbër 07:00 – 19:30
  • Gjorçe Petrov 07:00 – 13:00
Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close