fbpx

“Takim i të parit me të mirët” – shpërblime dhe mirënjohje për maturantët më të suksesshëm

Manifestimi tradicional “Takim i të parit me më të mirët” do të mbahet sot në organizim të Qytetit të Shkupit me mbështetje të Delegacionit të Bashkimit Evropian në vend.

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, si mbështetës i takimit, 32 maturantëve që i përkasin gjeneratës (2016-2020 dhe 2017-2020) nga 23 shkolla të mesme të Shkupit do t’u dhurojë mirënjohje speciale dhe shpërblime në para.

Në takimin me maturantët më të mirë në Kurshumli Han do të marrë pjesë dhe do të ketë fjalim edhe euroambasadori Samuel Zhbogar.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button