fbpx

Jeton Shaqiri propozimi i BDI-së për ministër të MSHIA

Jeton Shaqiri është propozim i BDI-së për ministër të Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Informacionin për MIA-n e konfirmuan nga BDI.

Shaqiri është profesor në Universitetin NdërkombëtarStrugë.

Jeton Shaqiri

Afati për shtrimin e propozimit për zgjedhjen e Qeverisë së re skadon më 2 shtator. Pas zgjedhjes së djeshme të Talat Xhaferit për kryetar të Kuvendit, pritet ditëve të ardhshme të caktohet seanca për zgjedhjen e qeverisë së re.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button