fbpx

Vizitë në Shkup e komandantit të Forcave të Armatosura të Holandës, Admirali Robert Bauer

Sot, komandati i Forcave të Armatosura të Holandës, Admirali Robert Bauer, do të fillojë vizitën treditore në Maqedoninë e Veriut. Ai do të takohet me kryetarin Pendarovski, ministren e Mbrojtjes Shekerinska dhe homologun e tij Gjeneral Lejtant Gjurçinovski.

Temat e diskutimit do të jenë rreth intensifikimit te mëtejshëm të bashkëpunimit në fushën e mbrojtjes në kontekst të NATO-s mes dy vendeve tona i cili ekziston që nga viti 1997. Vizita, gjithëashtu, do të shënojë antarsimin e Repubikës së Maqedonisë së Veriut në NATO.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button