fbpx

Hoxha: Shqiptarët duhet të kenë opsion për opozitë

Nëse të gjitha partitë shqiptare dëshirojnë të jenë pjesë e Qeverisë, unë do të loboja me bindje të plotë në subjektin politik ku punoj, lëvizjen Besa edhe krahas faktit se ne jemi fitues dhe siguruam mandat përmes koalicionit “Mundemi”, të shqyrtohet mundësia me deputetët tanë të kalojmë në opozitë, shkroi Arianit Hoxha, sekretar i përgjithshëm i Lëvizjes Besa, në kolumnën javore për gazetën “Koha”, transmeton MIA.

Ai, njëherësh thekson se në përputhje me vendimin e qytetarëve, shqiptarët nuk guxojnë të mbesin pa opozitë dhe se ata duhet të kenë një opsion të tillë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button