fbpx

Ja 5 mënyrat e lashta për të zhdukur energjinë negative nga shtëpia jua

Ndërkohë që energjia është e padukshme për syrin e lirë, e sigurt është që ajo mund të ndihet. Mendoni për rastet kur keni hyrë në një shtëpi apo një ndërtesë dhe ndiheni në siklet. A keni takuar ndonjëherë dikë dhe menjëherë keni ndjerë vibracionet e tyre negative? Nëse ju keni lëvizur kohët e fundit në një shtëpi të re dhe ju vini re se ju humbni ose thyeni gjëra dhe keni më shumë aksidente se më parë, shanset janë që shtëpia juaj e re të jetë plot energji negative, transmeton Bota.al.

Po, kjo është e vërtetë! Nganjëherë shtëpitë tona ose vendet e punës mund të kenë energji negative. Këto vibracione negative mund të shkojnë nga vibracione të thjeshta negative, deri tek sende të këqija. Në shoqërinë tonë moderne, ideja e gjërave si energjitë e këqija nuk pranohet gjerësisht, por ato janë shumë reale. Mund të pengojnë lumturinë. Në fakt, energjitë e këqija janë në gjendje të sëmurin fizikisht!

Lajm i mirë është se ju mund të eliminoni energjitë negative nga shtëpia ose vendi juaj i punës. Nëse jeni të interesuar për eleminimin përfundimtar të të gjithë negativitetit, më poshtë janë disa ide:

1. Bimët

Bimët janë të njohura mirë për aftësinë e tyre për të pastruar ajrin. Mbajtja e tyre në shtëpi është një ide e mirë, meqenëse gjallëria e tyre mban larg energjitë negative, rrit pozitivitetin dhe rrit humorin në përgjithësi.

2. Kripa

Kripa e detit është një përbërës thelbësor në ritualet e Feng Shui për të hequr energjinë negative duke promovuar një rrjedhje të balancuar të “chi”-së, brenda shtëpisë tuaj. Kripa e detit mund të përdoret vetëm ose e kombinuar me ujë dhe të vendoset në disa zona të shtëpisë.

Hidhni disa lugë kripë deti në një kovë me ujë dhe hidheni nëpër dysheme. Ose, vendosni një tas me kripë deti në qoshet e shtëpisë që përballen me drejtimet jugperëndim dhe verilindje. Zëvendësojini çdo dy muaj.

3. Vajra esenciale

Vajrat esenciale janë mënyra ideale për të pastruar shtëpinë nga energjia e keqe. Disa nga më të mirat për këtë qëllim përfshijnë livando, patchouli dhe temjan.

4. Meditoni

Meditimi një herë ose dy herë në ditë prodhon një vibracion të fuqishëm pozitiv. Dorëzimi para një gjendje meditimi e mendjes bëhet më e fuqishme, duke e bërë energjinë pozitive më të fuqishme sesa energjinë negative. Eshtë demonstruar se meditimi mbush hapësirën e energjisë pozitive për disa orë.

5. Riorganizoni mobiljet

Veprimi i thjeshtë i lëvizjes së gjërave nxit rrjedhën e lirë të energjisë dhe na lejon të lirojmë një rrugë të re për vibracionet negative.

Metoda të tjera të pastrimit hapësinor përfshijnë pastrimin duke kënduar, pastrimin me zile, pllakat dhe gota për të kënduar, djegien e eukaliptit në çdo dhomë të shtëpisë, apo edhe djegien e qirinjve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button