fbpx

Covid – 19 në RMV, 6 viktima dhe 88 raste të reja në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë ka raportuar 6 viktima të reja si pasojë e infektimit me korona virus, 88 raste të reja dhe 113 pacientë të shëruar. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve me Covid – 19 që nga fillimi i pandemisë ka shkuar në 11,289, numri i pacientëve të vdekur është rritur në 511, numri i pacientëve të  shëruar në 7,221 ndërsa, momentalisht ka 3,557 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Personat e infektuar në 24 orët e fundit

 • Shkup – 23
 • Strugë – 11
 • Shtip –10
 • Kumanovë – 8
 • Ohër – 8
 • Gostivar – 4
 • Makedonski Brod – 4
 • Prilep – 3
 • Manastir – 3
 • Dibër – 2
 • Tetovë – 2
 • Veles – 2
 • Vinicë – 2
 • Sveti Nikollë – 2
 • Kërçovë – 2
 • Strumicë – 1
 • Kavadar – 1

Personat e shëruar në 24 orët e fundit

 • Shkup – 57
 • Shtip – 11
 • Tetovë – 11
 • Sveti Nikollë – 10
 • Prilep – 8
 • Resnjë – 5
 • Koçan – 4
 • Gostivar – 2
 • Kërçovë – 2
 • Dibër – 1
 • Veles – 1
 • Demir Hisar – 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 4966, aktiv 1303
 • Kumanovë 1102, aktiv 262
 • Tetovë 1066, aktiv 212
 • Shtip 887, aktiv 433
 • Gostivar 499, aktiv 288
 • Strugë 469, aktiv 187
 • Prilep 336, aktiv 46
 • Ohër 283, aktiv 76
 • Veles 227, aktiv 22
 • Sveti Nikollë 230, aktiv 134
 • Dibër 208, aktiv 118
 • Kërçovë 179, aktiv 109
 • Resnjë 146, aktiv 21
 • Manastir 146, aktiv 66
 • Koçan 106, aktiv 20
 • Kavadar 83, aktiv 63
 • Probishtip 57, aktiv 22
 • Strumicë 39, ​​aktiv 23
 • Makedonski Brod 41, aktiv 35
 • Demir Hisar 34, aktiv 26
 • Radovish 29, aktiv 16
 • Negotinë 28, aktiv 8 (10 persona nga NJR Negotinë janë banorë të Demir Kapisë)
 • Kriva Pallankë 25, aktiv 11
 • Gjevgjeli 23, aktiv 12 (7 persona nga NJR Gjevgjeli janë banorë të Dojranit, 3 të Bogdancit)
 • Vinicë 25, aktiv 21
 • Krushevë 16, aktiv 8

Në 24 orët e fundit janë realizuar 1,507 testime, ndërsa që nga fillimi i pandemisë në Maqedoninë e Veriut, janë realizuar 108,384 testime për Covid – 19.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close