fbpx

Më mirë të qëndrosh i qetë sesa…

Më mirë të qëndrosh i qetë dhe t’i bësh të tjerët të mendojnë që je budalla, sesa të flasësh dhe t’ju heqësh të gjitha dyshimet.

Abraham Lincoln, Presidenti i 16-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button