fbpx

Policia Financiare ka ngritur 25 padi penale për keqpërdorime financiare në FFM

Policia Financiare ka ngritur padi penale kundër 11 personave fizik dhe 14 personave juridik, të cilët dyshohen se në periudhën nga 1 janari i vitit 2015 deri më 10 tetor të vitit 2019, në mënyrë joligjore kanë përfituar prona në vlerë prej 146.770.172 dhe me këtë kanë dëmtuar Federatën e Futbollit të Maqedonisë, njofton Portalb.mk.

“Ju njoftojmë se Drejtoria e Policisë Financiare ka ngritur padi penale në Prokurorinë Themelore Publike kundër personave I. Gj. në cilësinë e kryetarit, O. M. në cilësinë e udhëheqësit të Repartit për Financa dhe Kontabilitet dhe T.M. në cilësinë e udhëheqësit të Repartit për Gjykatës dhe Gjykime, të gjithë nga Federata e Futbollit të Maqedonisë”, thuhet në komunikatën e Policisë Financiare.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button