fbpx

Prej mesnatës lirohen çmimet e derivateve

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) njofton se prej mesnate do të lirohen çmimet e derivateve të naftës. Çmimi i EuroSuper BS-95 dhe EuroSuper BS-98 do të lirohet për 1.5 denarë, kurse çmimi i Eurodizelit dhe vajit EL do të ulet për 0.50 denarë.

Euro super BS-95 do të shitet për 60.00 denarë për litër. Euro Super BS-98 do të shitet për 62 denarë për litër.
Euro Dizel do të shitet për 53.00 denarë për litër.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close