fbpx

RMV, këto janë rezultatet prej 100 përqind të votave të numëruara

16.07.2020

18.14- Sipas rezultateve të fundit të KSHZ-së, janë numëruar 3480 vendvotime nga 3480 gjithsej, pra nga 100% vendvotime të numëruara, KSHZ-ja raportoi për këtë rezultat: Koalicioni “Mundemi” 35.9%; VMRO-DPMNE 34.59%; BDI=11.47%; ASH&A= 8.91%; Levica=4.12%; PDSH = 1.52%

100% e votave

LEXO: RMV, jozyrtarisht këto janë mandatet e partive të fituara nga votat në zgjedhjet e 15 korrikut (Infografik)

LEXO: LIVE në çdo minutë: në Maqedoninë e Veriut u mbajtën zgjedhjet e parakohshme parlamentare 2020

03.10- Sipas rezultateve të fundit të KSHZ-së, janë numëruar 3459 vendvotime nga 3480 gjithsej, pra nga 99.39% vendvotime të numëruara, KSHZ-ja raportoi për këtë rezultat: Koalicioni “Mundemi” 36%; VMRO-DPMNE 34.71%; BDI=11.48%; ASH&A= 8.65%; Levica=4.13%; PDSH = 1.53%

Sipas numrit të mandateve, KSHZ ka llogaritur që Koalicioni “Mundemi” do të marrë 46 deputet, VMRO-DPMNE do të marrë 44 deputet, BDI 15 deputet, ASH&A 12 deputet, E majta 2 deputet dhe PDSH 1 deputet.

Në Njësinë numër 1 (99% e vendvotimeve të numëruara): Koalicioni “Mundemi” 8 deputet, VMRO-DPMNE 7 deputet, BDI 2 deputet, ASH&A 2 deputet, E majta 1 deputet. Këtu kemi  vendvotime të panumëruara në Aerodrom.

Në Njësinë numër 2 (99,22% e vendvotimeve të numëruara): Koalicioni “Mundemi” 7 deputet, VMRO-DPMNE 7 deputet, BDI 3 deputet, ASH&A 3 deputet. Këtu kemi vendvotime të panumëruara në Kumanovë.

Në Njësinë numër 3 (96,18% e vendvotimeve të numëruara): Koalicioni “Mundemi” 9 deputet, VMRO-DPMNE 10 deputet, E majta 1 deputet.

Në Njësinë numër 4 (98,22 e vendvotimeve të numëruara): Koalicioni “Mundemi” 10 deputet, VMRO-DPMNE 10 deputet.

Në Njësinë numër 5 (98,47% e vendvotimeve të numëruara): Koalicioni “Mundemi” 8 deputet, VMRO-DPMNE 8 deputet, BDI 3 deputet, ASH&A 1 deputet. Në këtë njësi kemi vendvotim të panumëruar në Resen dhe në Manastir.

Në Njësinë numër 6 (89,66% e vendvotimeve të numëruara): Koalicioni “Mundemi” 4 deputet, VMRO-DPMNE 2 deputet, BDI 7 deputet, ASH&A 6 deputet, PDSH 1 deputet. Gjithë vendvotimet tjera që nuk janë numëruar në këtë njësi janë në Gostivar.

02.29 – Nga përpunimi i rezultateve të 97.75 % të votave, koalicioni “Mundemi” i udhëhequr nga LSDM-ja prin me 35.86 përqind, VMRO-DPMNE me 34.54 përqind, BDI me 11.68 përqind, dhe koalicioni ASH- Alternativa me 8.81 përqind. Partia e Majta ka 4,09 përqind, PDSH 1.57 përqind dhe Integra 1.33 përqind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

01.14 – KSHZ: LSDM 36,27, VMRO-DPMNE 34,89, BDI 11,37, ASH-AA 8,67 përqind

Nga votat e numëruara prej 3.023 nga gjithsej 3.480 vendvotime, apo rreth 87 përqind të fletëvotimeve, Koalicioni i udhëhequr nga LSDM “Mundemi” prin me gjithsej 36.27 përqind të votave para koalicionit të udhëhequr nga VMRO-DPMNE me 34.89 përqind.

Nga të dhënat e publikuara jozyrtare nga KSHZ, për BDI-në kanë votuar 11.37 përqind, për Aleancën për Shqiptarët dhe Alternativa 8.67 përqind, për “Të majtën” 3.93 përqind, PDSH 1.42 përqind, për Integra 1.34 përqind, ndërsa partitë e tjera dhe koalicionet në zgjedhje kanë nën 0.4 përqind.

00.40 – KSHZ: LSDM 36,48, VMRO-DPMNE 35,47, BDI 10,73, ASH dhe AA 8,41 përqind

Nga votat e numëruara prej 2.800 nga gjithsej 3.480 vendvotime, apo rreth 80 për qind të fletëvotimeve, Koalicioni i udhëhequr nga LSDM “Mundemi” prin me gjithsej 36.48 për qind të votave para koalicionit të udhëhequr nga VMRO-DPMNE me 35.47 përqind.

Të dhënat e publikuara nga KSHZ në selinë e tyre, duke e pasur parasysh se ueb faqja më shumë se një orë nuk ishte funksionale, tregojnë se për BDI-në kanë votuar 10.73 për qind, për Aleancën për Shqiptarët dhe Alternativa 8.41 për qind, për “Të majtën” 4 për qind, PDSH 1.41 për qind, për Integra 1.36 për qind, ndërsa partitë e tjera dhe koalicionet në zgjedhje kanë nën 0.4 për qind.

Sipas numrit të votuesve, nga të dhënat e përpunuara deri më tani, për LSDM-në kanë votuar rreth 232.000 votues, për VMRO-DPMNE-në 226.000, për BDI-në 67.000, për ALeancën 53.000, për Të Majtën 25.500, për PDSH-në 9.000 dhe për Integrën 8.500.

00.15: KSHZ: LSDM 36.9, VMRO-DPMNE 35.9, BDI 10.18, ASH-AA 7.96 për qind

Nga votat e numëruara prej 2.491 nga gjithsej 3.480 vendvotime, apo rreth 72 për qind të fletëvotimeve, koalicioni i udhëhequr nga LSDM “Mundemi” prin me gjithsej 36.9 për qind të votave para koalicionit të udhëhequr nga VMRO-DPMNE me 35.9 për qind.

Të dhënat e publikuara nga KSHZ në selinë e tyre, duke e pasur parasysh se ueb faqja më shumë se një orë nuk ishte funksionale, tregon se për BDI-në kanë votuar 10.18 për qind, për Aleancën për Shqiptarët dhe Aternativa 7.96 për qind, për “Të majtën” 4.14 për qind, Integra 1.39 për qind, PDSH 1.3 për qind, ndërsa partitë e tjera dhe koalicionet në zgjedhje kanë nën 0.4 për qind.

23. 45- Nga votat e numëruara prej 2.491 nga gjithsej 3.480 vendvotime, apo rreth 72 për qind të fletëvotimeve, koalicioni i udhëhequr nga LSDM “Mundemi” prin me gjithsej 36.9 për qind të votave para koalicionit të udhëhequr nga VMRO-DPMNE me 35.9 për qind.

Të dhënat e publikuara nga KSHZ në selinë e tyre, duke e pasur parasysh se ueb faqja më shumë se një orë nuk ishte funksionale, tregon se për BDI-në kanë votuar 10.18 për qind, për Aleancën për Shqiptarët dhe Aternativa 7.96 për qind, për “Të majtën” 4.14 për qind, Integra 1.39 për qind, PDSH 1.3 për qind, ndërsa partitë e tjera dhe koalicionet në zgjedhje kanë nën 0.4 për qind.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button