fbpx

Këshilltari i Çulevit sulmoi shefin e Njësisë për siguri në trafik në Tetovë, raportoi “Lokalno”

Zoran Gjorgjevski-Çikash, këshilltari i ministrit të punëve të brendshme Naqe Çulev, ka sulmuar shefin e Njësisë për siguri në trafik në Tetovë, raporton Lokalno. Shefi i trafikut në Tetovë, Zoran Talev, raportohet se ishte në terren për të ndjekur një aksident që kishte ndodhur më herët.

Në lidhje me rastin, në rrjetet social tashmë po qarkullojnë video nga përleshja, e cila u ndërpre nga të pranishmit.

Ngjarja raportohet të ketë ndodhur ndërmjet rrugës “Boris Kidriç” dhe “120”

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close