fbpx

ASHMAA: “Telma” dhe “Alsat M” e kanë shkelur heshtjen zgjedhore, apel që të raportohet me përgjegjësi

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *