fbpx

Civil: Shumë raste të shkeljes së heshtjes zgjedhore, gjuhë e urrejtjes dhe mosrespektim i masave për mbrojtje nga koronavirusi

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *