fbpx

LSDM: Gjithë shkollat fillore me internet ultra të shpejtë

Oliver Spasovski, kandidati për deputet nga LSDM-ja, premtoi se do të vendosin internet ultra të shpejtë në gjithë shkollat fillore, digjitalizim dhe transformimi të programit mësimor në mandatin e ardhshëm, transmeton Portalb.mk.

“Rroga më të larta në arsim, lidhjen e gjithë shkollave fillore me internet ultra të shpejtë, digjitalizim dhe transformim të programit mësimor në mandatin e ri”, premtoi Spasovski.

Ai zhvilloi sot takim me punonjësit arsimor në Butel. Gjithashtu gjatë takimit premtoi se si do të ketë rritje për rrogën minimale dhe mesatare, ashtu do të ketë rritje në rrogës për punonjësit e çdo sfere.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button