fbpx

PDSH: Ministri i punëve të Brendshme dhe zv.kryeministri shqiptar

Menduh Thaçi, lideri dhe kandidati për deputet i PDSH-së, sot gjatë tubimit parazgjedhor në Strugë, premtoi se ministri i punëve të brendshme do të jetë shqiptarë, përveç zv.kryeministrit, transmeton Portalb.mk.

“Ne padiskutim se do të jemi ngadhënjyes në këto zgjedhje. Padiskutim se prej nesh do të varet qeveria por diçka është e diskutueshme, të mundohemi popullit tonë t’i sqarojmë se sa më e madhe të jetë mbështetja, jo vetëm që ato do të pranojnë kushtin tonë për zv. kryeministër por do ta pranojnë për herë të parë Ministrin e Punëve të Brendshme shqiptar”, premtoi Thaçi.

Ai theksoi se votat e PDSH-së e përcaktojnë fuqinë institucionale të shqiptarëve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button