fbpx

Anketa e NDI-së: Koalicioni LSDM dhe Besa ka avantazh prej 3,6% ndaj koalicionit të VMRO-DPMNE-së

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *