fbpx

Një e treta e të vdekurve nga Kovid-19 kanë ndërruar jetë brenda tre ditësh pas hospitalizimit dhe pranimit në spital

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *