fbpx

Mediat në Kosovë gjatë periudhës së COVID-19

Korrektësi në mediat tradicionale. Dezinformata dhe manipulime në rrjetet sociale dhe mediat online

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *