fbpx

Zgjidhjet e javës së kaluar – lojëra enigmatike

Të nderuar lexues të Portalb dhe dashamirë të enigmatikës. Në vazhdim i keni zgjidhjet e gjithë enigmave të botuara gjatë javës së kaluar.

Vazhdojmë të hënën me enigma e lojëra tjera. Ju dëshirojmë vikend të këndshëm dhe mbetshi me shëndet! 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button