fbpx

E qeshura është parfumi i jetës

“E qeshura është ilaçi më i mirë, si dhe parfumi i jetës në një popull të qytetëruar”.

Aldo Palazzeschi, shkrimtar dhe gazetar italian.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button