fbpx

Hoteli i pabesueshëm që u ndërtua me dorë për 36 vjet (FOTO)

Ky hotel i mrekullueshëm i ndërtuar rrëzë një kodre është një nga destinacionet më unikale turistike që keni parë ndonjëherë dhe mund të konsiderohet si një destinacion kryesor për t’u vizituar kur rregullat e karantinës të hiqen, transmeton RTK.

Ai ka një projektim që ndryshon në të gjitha drejtimet dhe nuk mund të gjesh asnjë linjë të përsëritur brenda tij.

Hoteli quhet “Casapueblo” dhe ndodhet në Punta del Este në Uruguaji. Ai është ndërtuar nga artisti Carlos Paez Vilaro dhe disa peshkatarë vendas, të cilëve iu deshën 36 vite punime, që janë bërë të gjitha me dorë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button