fbpx

Në Komunën e Gostivarit do të mbahet ligjëratë për masat e parandalimit të koronavirusit 

Nesër (e mërkurë) me fillim në ora 12:00 në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit, dr. Fadil Cana – specialist në Klinikën universitare të sëmundjeve infektive në Shkup, do të mbajë ligjëratë në lidhje me atë se çka është koronavirusi dhe cilat janë masat më efikase për parandalimin e përhapjes së tij.

Të gjithë qytetarët mund të marrin pjesë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button