fbpx

Hulumtim në RMV: Vetëm 61 denarë ushqim për studentët në konviktet studentore, i pranishëm dhe korrupsioni (Infografik)

Lajme të ngjashme

Një koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *