fbpx

Këto emra përfliten se do të emërohen ambasadorë të RMV-së

Në seancën e sotme të mbyllur, Qeveria e ka konfirmuar listën me 19 propozime për emërimin e ambasadorëve të vendit tonë në vendet: Athinë, Beograd, Zagreb, Tiranë, Bruksel, Hagë, Moskë,  NATO, Këshillin e Evropës (Strasburg), OKB (Gjenevë), Doha, Pragë, Nju Delhi, Romë, Tel Aviv, Kopenhagë, Vatikan, Prishtinë dhe Pekin, njofton Portalb.mk.

Sipas informatave nga burimet diplomatike, ambasadorë do jenë Rami Rexhepi në Romë, Vasko Grkov në Beograd, Sasho Todorovski në Strasburg.

Misho Dokmanoviq në Tel Aviv, Shpresa Jusufi në Prishtinë, Dan[o Markovski në Tiranë, Milaim Fetai në Zagreb, Shaban Jasharia në Katar, Teuta Demjaha ose Andrej Zhernovski.

Në Kopenhagë Faton Bejta, në Hagë Beti jan[eva, Dne Taleski në NATO.

Lista do t’i dorëzohet presidentit Stevo Pendarovski.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button