fbpx

“Bomba”: Me Mijallkovin i pastrova punët, nëse LSDM dhe VMRO nuk pajtohen do të ketë gjak deri në gjunjë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *