Ndihmat nga Kosova, Rama i kërkon ndihmë Pacollit për taksën 5 euroshe

Kryeministri Edi Rama thotë se nuk duhet të ngatërrohet ndihma që po jep Kosova për të prekurit nga tërmeti me pagesën e taksës që ata duhet të paguajnë në Rrugën e Kombit, njofton Ora News.

Për këtë kryeministri i kërkon ministrit në ikje të Kosovës, Behgjet Pacollit që t’i sqarojë qytetarët e tij.

Gjatë bashkëbisedimit me Pacollin, Rama tha se taksa është një detyrim i të gjithëve dhe ka të bëjë me shërbimin e infrastrukturës.

Edi Rama: Vetëm të lutem shumë duhet ti sqarosh ti se unë nuk I sqaroj dot lidhin të gjithë këtë me tarifën tek rruga. Tarifa tek rruga është detyrim i të gjithëve që ka të bëjë me shërbimin dhe shteti. Nëse vjen me zemër dhe me mëndje për të dhënë shumë më tepër se ato 5 euro, duhet të kuptosh që 5 euro nuk janë diskriminim dhe ne edhe në Kosovë e Shqipëri do të shkojmë drejt rrugës me pagesë. 5 euro është kontribut i të gjithëve për veten dhe shtetin.

Behgjet Pacolli: Shumë banorë e diskutojnë për atë. Ai është kontribut

Edi Rama: Ka ustallarë që i fryjnë por nuk është koha për ustallarët është koha për njerëzit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button