Veç jetëve të njerëzve, humbje dhe nga trashëgimia kulturore

Përveç humbjeve tragjike të rreth 21 jetëve, Shqipëria sot ka pësuar dhe humbje në anën e kulturës historike.

Muret mijëra vjeçare të kalasë së Durrësit janë shembur pjesërisht, ndërkohë që edhe kalaja e Krujës, një nga simbolet e historisë sonë, ka pasura krisje të thella, transmeton Top Channel.

Kalaja a Prezës po ashtu ka marrë dëme domethënëse, por niveli i saktë i humbjes do të bëhet i ditur pas një vlerësimi të detajura të situatës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button