Ky mund të llogaritet kulmi i teknologjisë në Kinë (VIDEO)

Në qytetin jugor të Kinës, në Hejuan është prodhuar një nga objektet më të mëdha të ndërtuar në 3D.

Ky objekt është i lartë 7.2 metra, dhe kap një sipërfaqe 230 metra katror, është ndërtuar fale kësaj teknologjie.

Për 60 orë, ky printer ka arritur të ndërton këtë objekt të komplikuar. Jetëgjatësia e këtij objekti vlerësohet të jetë pesë dekada.

Përmes këtyre printerëve, koha e ndërtimit të objekteve do të zvogëlohet nga dy muaj në pesë ditë, ndërsa shpenzimet do të zvogëlohen për 40%.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button