fbpx

Vjedhës nga Shkupi dhe Prishtina janë arrestuar në Gostivar

Zyrtarë policorë nga SPB-Tetovë, gjatë ditës së djeshme rreth pres 12:30 në rrugën Iljo Antevski-Smok në Gostivar kanë privuar nga liria S.R. 56 vjeçar nga Shkupi, A.M. 40 dhe H.A. 68 vjeç nga Prishtina, të cilët në periudhën nga 10:00 deri në 12:00 në tregun e madh të Gostivarit kanë plaçkitur disa qytetarë të Forinës dhe Debreshës.

Tre personat e privuar dyshohen për dhjetëra vjedhje, andaj edhe janë ndaluar në Stacionin policorë të Gostivarit. Pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj tyre do të ngritët padi adekuate.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button