fbpx

Shkup, paraburgim për haraçinasin që ka mbajtur bombë dore

Prokuroria ka kërkuar paraburgim për personin nga Haraçina e Shkupit, gjatë bastisjes në shtëpinë e tij, në sirtarë është gjetur bombë dore, transmeton Portalb.mk.

Siç thuhet në njoftimin e Prokurorisë Themelore Publike – Shkup, bastisja është realizuar më 18 tetor 2019, ndërkaq bomba e dorës është e modelit F1.

Personi dyshohet se ka kryer veprën penale “përpunim, mbajtje dhe tregti e paautorizuar me armë dhe materie shpërthyese”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button