fbpx

Facebook ka filluar të fsheh numrin e “like”-ve nëpër postime

Rrjeti social Facebook ka filluar të fsheh numrin e ‘like’-ve në postime, duke filluar nga Australia dhe për të vazhduar në vendet tjera.

Personat që e posedojnë profilin, akoma do të mund të shohin numrin e pëlqimeve, ndërsa shokët e tyre jo.

Për t’u zbeh kriteri se kush sa pëlqime ka për të qenë I njohur, ky është edhe qëllimi I këtij ndryshimi në FB. Njerëzit të ndjehen rahat kur të postojnë mendime të tyre.

Testet e para janë bërë në Android, fillimisht në Kanadë, për të vazhduar pastaj në gjashtë shtetet tjera.

Nëse ka rezultate pozitive ‘privatësia e pëlqimeve’ në Australi, kjo do të shtrihet edhe në shtetet tjera përveç se në Kanadë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button