fbpx

Presione përmes telefonit si në kohën e Gruevskit dhe Bexhetit, u anulua zgjedhja e gjykatësve të Apelit në Shkup

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *