fbpx

Mobiljet dhe pajisjet e së ardhmes (FOTO)

Pajisjet shtëpiake vijnë në forma të ndryshme, dhe disa dizenjo bëjnë të ndihesh vërtet në të ardhmen.

Kjo ndodh pasi kanë përshtatur veçori që vite më parë mund të shiheshin vetëm në filmat e fantashkencës.

Edhe pse pamja që krijojnë është e veçantë dhe si prej nga e ardhmja, shumë prej tyre nuk futen te objektet e shtrenjta e të pamundura për t’u blerë.

Larësja e enëve që pasqyron në tokë se sa kohë ka mbetur

PIshinë me mbyllëse xhami që të lahesh edhe në dimër

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button