fbpx

Në Kuvend nesër Komisioni duhet të zgjedhë kryerevizorin

Komisioni për zgjedhje dhe emërime në kuadër të Kuvendit të Maqedonisë nesër do të vazhdojë seancën për zgjedhjen e drejtorit të Entit shtetëror për revizion (ESHR), transmeton Portalb.mk.

Ky komision udhëhiqet nga deputeti i opozitës, Ilija Dimovski. Pas kryerjes së procedurave në komision, propozimi shkon në Kuvend, ku zgjedhja bëhet në seancën plenare.

ESHR deri më tani është udhëhequr nga zv.drejtori Naser Ademi, i cili ka ushtruar detyrën e kryerevizorit.

Përndryshe, pamundësia për të zgjedhur drejtorin e ESHR-së, mund të shkakton bllokimin e punës së gjithë institucionit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button