fbpx

SËRISH PËR SHTETIN QË S’BËHET

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Tekst i qelluar, te shpresojme se megjithate ky shtet do te behet. Veshtire, por te shpresojme dhe te mos dorezohemi. Ju si kolumnist dhe profesor, por edhe portalb si dritare e vetme e realitetit ne media na jepni kurajo dhe inspirim se ndoshta ka menyre per te dal nga kjo mynxyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *