fbpx

Badinteri në Ligjin për rajonin e Ohrit do t’u japë shans të fortëve lokalë të shkatërrojnë përfundimisht Ohrin dhe Strugën

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *