fbpx

Filloi cikli i tretë i granteve në kuadër të projektit ACTION SEE

Tetë organizata qytetare nga Ballkani Perëndimor do të punojnë për avancimin e qeverisjes së mirë dhe sundimit të ligjit

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *