fbpx

“39 Shkallët” sot premierë në Teatrin e Kumanovës – Drama Shqipe (VIDEO)

Teatri i Kumanovës – Drama Shqipe sot, 10 korrik 2019 do ta shfaqë premierën e “39 Shkallët”, transmeton Portalb.mk.

“39 Shkallët” e autorit Patrick Barlow, në regji të Ilir Bokshit, asistent regjie Ibër Deari, do të jepet me fillim prej ora 20:00, dhe në të luajnë aktorët: Qazmedin Nuredini, Lena Kryeziu Bokshi, Sefedin Shabani dhe Ismail Kasumi.

Kompozitor është Trimor Dhomi, skenograf – Ardian Kadriu, kostumografe – Edlira Qyshka, ndërkaq organizator Jakup Jakupi.

Video: Lumière 

Shfaqja "39 Shkallët"
Shfaqja “39 Shkallët”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button