fbpx

Nuk është koha për të luftuar dhe për zgjedhje, por për punë dhe reforma, thanë ambasadorët e Gjermanisë dhe Francës në Prespë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *