Është lëshuar në përdorim autostrada Milladinovic – Shtip

Prej sot është lëshuar në qarkullim autostrada Milladinovc – Shtip e cila filloi të ndërtohet që nga viti 2014.

Autostrada është në gjatësi prej 47 kilometrave, e gjerë 27.4 metra, posedon 4 korsi me nga 3.75 metra dhe 2 korsi për ndalesa nga 2.5 metra. Shpejtësia e lëvizjes është 130 kilometra në orë.

Në ndërtimin e autostradës përskaj ndërmarjes kineze Sinohidro ishin të angazhuara edhe dy kompani vendore “Beton” dhe “Granit”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button