fbpx

Libri si armik i njeriut

Lajme të ngjashme

Një koment

 1. Cfare teksti!!
  Nuk ka kategori njerezish qe nuk duhet ta lexojne dhe rilexojne.
  Sa i begate teksti, sa i gjere, i thelle. Kolumne e shkuar kolumnes. Si di kaq shume dhe kaq mire ky njeri!?

  Le ti imagjinojme, per nje cast, ligjeratat e profesor Salajdinit.
  Sahere qe flas per universitetet shqipe qe nuk kane nivelin e duhur se po ta kishin gjendja jone shume me ndryshe do te ishte (anise progresi i shoqerise fillon me gjeneraten e pare te mirearsimuar nga fillorja deri te diplomat, por prap…), pra sahere qe them se Shen Kirili ka mbetur bastioni i arsimit te larte ne Maq, me vjen ndermend Fakulteti i gjuhes shqipe ne USHT. Vetem aty do ta kisha derguar tim bir te studionte.
  Sala aty, Fatmir Sulejmani, Lindite Ahmeti mendoj se ende ligjeron, Vjollce Berisha dhe te tjera emra te Fakultetit oaze…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *