fbpx

Nuk do të besoni derisa të…

“Pasha atë në duart e të cilit është jeta ime, nuk do të hyni në xhenet derisa të besoni dhe nuk do të besoni derisa të duheni mes vete”.

Thënie nga profeti Muhamedi a.s, i dërguari i muslimanëve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button