Mekë, foto nga ajri teksa besimtarët mblidhen për ditët e fundit të Ramazanit

Qyteti më i shenjtë i islamit është plot me pelegrinë në ditën e fundit të agjërimit për Ramazan.

Foto nga ajri tregojnë numrin e stërmadh të besimtarëve që kanë udhëtuar në Mekë për festime fetare, transmeton Top Channel.

Pelegrinët kanë ardhur nga e gjithë bota dhe janë mbledhur te Xhamia e Madhe si dhe në vende të tjera besimi, ku nuk lejohen të futen jo-myslimanët.

Mekë, foto nga ajri teksa besimtarët mblidhen për ditët e fundit të Ramazanit
Mekë, foto nga ajri teksa besimtarët mblidhen për ditët e fundit të Ramazanit
Mekë, foto nga ajri teksa besimtarët mblidhen për ditët e fundit të Ramazanit

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button