Kosova u kthye nga Greqia me 4 medalje

Bodibilderi Besard Maxharraj në kategorinë deri në 100 kg – shpallet Kampion në kategorin e vetë si dhe

KAMPION APSOLUT (më i miri në të gjitha kategorit e Bodibildingut)

Delegacionit të Kosovës në Kampionatin Ballkanit në Badibilding dhe Fitnes që është mbajtur në Corfu të Greqisë i ka prinë kryetari i  Federatës së Badibilldingut dhe Fitnesit, Esat Lata dhe Sekretari Gjeneral i FBBFK, Sabri Dragusha, gjithashtu edhe Nenkryetari i Komitetit Olimpik të Kosoves Gazmend Maxhuni, transmeton Epoka e Re.

Kosovën në këtë Kampionat Ballkanik e kanë përfaqësuar sportistët: Besart Maxharraj, Aldon Sadiku, Kushtrim Bajraktaraj, Flamur Grabovci, Florent Kadrolli e Blerta Brahimi. Ky kampionat ka përfunduar me 18 maj dhe Kosova ka fituar dy medalje të arta, një të argjendë dhe një të bronzt.

Këto janë rezultatet e garuesve të Kosovës

Rezultatet:

– Besard Maxharraj Bodibilding vendi i parë (1) në kat. -100 kg –

Dhe

KAMPION APSOLUT

– Kushtrim Bajraktaraj Bodibilding vendi i parë (1) kat. -85 kg.

– Aldon Sadiku vendi i dytë (2) kat. Classic Bodibilding kat. -180 cm.

– Flamur Gerbavci vendi i tretë (3) Classic Bodibilding kat.-175 cm.

– Blerta Ibrahimi Wellnes vendi i gjashtë (6)

– Florent Kadrolli vendi i shtatë (7) Classic Bodibilding kat. +180 cm.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button