fbpx

Kush nuk mëshiron nuk…

“Kush nuk mëshiron nuk do të jetë i mëshiruar dhe kush nuk falë nuk do të jetë i falur”

 

Thënie nga profeti Muhamedi a.s, i dërguari i muslimanëve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button