fbpx

Në ASHAM shënohen “Ditët e CERN-it në Maqedoninë e Veriut”

Që sot deri më 17 maj në ASHAM do të mbahen më shumë ngjarje në kuadër të “Ditëve të CERN-it në Maqedoninë e Veriut” në organizim të Fakultetit Matematiko-natyror, Universitetit “Shën Cirili dhe Metodij” në Shkup, Fondit për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik (FIZHT), ndërsa nën patronatin e ASHAM.

Në orën 11 sot do të hapet ekspozita “Hulumtim në CERN” nga autorët Ludvig Dobzhinski dhe Daniel Denegri dhe këndi bërthamor i lodrave për fëmijë, autore e së cilës është Mimoza Ristova, transmeton MIA.

Nesër në kuadër të “Ditëve të CERN-it në Maqedoninë e Veriut” do të mbahet seminar shkencor “Ditët e CERN-it në Maqedoninë e Veriut”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button